viernes, 10 de septiembre de 2010

CURS FARMACIOLA PER AL TEU FILL.

L'Objectiu d'aquest monogràfic es crear una Farmaciola Natural de fàcil utilització per petits símptomes de la vida diària.


Utilitzarem: Homeopatia-Oligoterapia-Sales de Schüssler i Essències Florals.


Aquests remeis es poden donar als nadons des de el primer dia de vida, ja que son tractaments energètics i les dosis son infinitesimals.


El monogràfic estarà dirigit a pares i mares que vulguin tenir reméis natural a les seves llars, i aixi resoldre els petits símptomes dels seus fills amb efectivitat; el fet de tenir aquests remeis a casa i donar-los amb rapidesa ajuda a restaurar la salut del teu fill de manera natural i eficaç.


Remeis pel Nado:
Còlics, èczema, eritema dels bolquers, vòmits, dolors de dentició, etc....


Remeis per l´infant i per la família:
Refredats, grips, otitis, angines, cops, traumatismes, insolacions, picades de insectes, evitar efectes secundaris post-vacunals, reforç emocional, gels, pors, rabietes, etc...

Lloc: Centre ANANDA-IOGA- Tel. 973.266.571

Dia: divendres 1 d´octubre

Hora: 18h-20.30h

Aportació: 50€ per familia.

Mínim de 6 persones i máxim de 12 persones.

Material: Es fara entrega un resum del monogràfic.

2 comentarios:

sabina dijo...

Buenisimo el curso!repasando los apuntes solo me faltó alguna dosis que ya te iré preguntando y algun remedio para tener en casa para las migrañas,es raro que nadie caimos en preguntarte.Hay algo para no tener que tirar de paracetamol o nolotil?ah!y animo a toda la gente que lea tu blog a que se apunte si hay futuras charlas,por que de verdad fue muy interesante!un abrazo!

Olga Ballester dijo...

Gracias Sabina por tu comentario, para la migraña es muy díficil porque es necesario personalizar mucho. Respecto a las dosis todas son iguales.
Salud